maandag 21 februari 2011

Schoenenmerk Shick* trakteert klanten op gouden pumps!



Schoenenmerk Shick* trakteert klanten op gouden pumps!

Zaterdag 19 februari 2011 – In de Amsterdamse Kalverstraat verzamelden zich vandaag voor de winkel van schoenenmerk Shick* een crowd van vele jonge meiden in een gouden outfit. Shick* bestaat één jaar en dat was reden voor een feestje met klanten. Speciaal voor de eerste verjaardag heeft het schoenenmerk in samenwerking met ILoveFashionNews.com de ultieme party pump ontworpen. De eerste honderd ‘golden girls’ kregen de ILoveFashionNews pump cadeau.


Best dressed golden girl


Voor de eerste honderd lucky girls kon deze zaterdag niet meer stuk. Zij werden niet alleen getrakteerd op een paar super sparkling ILoveFashionNews pumps, maar ook op de heerlijke beats van DJ Bastiaan van Schaik! De überstylist was aanwezig om de klanten te vermaken met swingende muziek, maar ook om hen te beoordelen op hun gouden outfits. De best dressed golden girl Asha Ramdhan kreeg uit handen van Bastiaan van Schaik en Annic van Wonderen, founder ILoveFashionNews.com, een cheque voor een jaar lang gratis Shick* shoes uitgereikt.


Wie de gouden pump deze zaterdag niet gratis heeft kunnen scoren, kan altijd nog zelf een paar aanschaffen. Bestel deze online op shick-shoes.com of kijk op de website voor alle verkooppunten. Voor een prijs van € 29,99 hoef je ’t niet te laten! Wil je deze onweerstaanbare pump toch liever in het zwart? Geen probleem, Shick* heeft aan je gedacht.

www.shick-shoes.com